Mayıs 30, 2024

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

SpaceX’in bugün (17 Nisan) uzay aracında ilk test uçuşunu başlatmasını nasıl izleyebilirsiniz?

SpaceX’in bugün (17 Nisan) uzay aracında ilk test uçuşunu başlatmasını nasıl izleyebilirsiniz?

17 Nisan 12:00 EST için güncelleme: SpaceX şimdi hedefliyor 09:00 EST (1300 GMT / 08:00 DST) İlk Starship ve Super Heavy Booster’ı başlatmak için. Lansman web yayınının şu tarihte başlaması bekleniyor: 8:15 EST (1215 GMT).


SpaceX bugün (17 Nisan) dünyanın en büyük roketi olan Starship’i ilk kez fırlatmaya çalıştığında, özel uzay uçuşu şirketinden ücretsiz bir web yayınıyla tüm dünya izleyecek ve siz de izleyeceksiniz.