Eylül 26, 2021

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

Tüm cevapları nerede buluyorsun?

Jinshin Impact, merakla beklenen etkinlikten önce “Paimon ile Bin Soru” etkinliğini yeniden başlattı 2.1 Güncelleme. Diğer oyun içi etkinliklerden farklı olarak, oyuncuların bir web bağlantısını ziyaret etmesi ve ıvır zıvıra dayalı on çoktan seçmeli soruyu yanıtlaması gerekir.

Her soruyu cevaplamak 5.000 mora kazandırır, bu da 10 doğru cevabın oyuncuları 50.000 mora ile ödüllendirebileceği anlamına gelir. Etkinlik üç gün sürecek ve oyuncular sonuna kadar 150.000 Mora toplayabilecek.

Bunu söyledikten sonra, Jinshin etkisi Topluluk şu anda birçok soruya cevap bulmakta zorlanıyor.

İşte tüm cevapları bulmak ve Bin Soru etkinliğini Paymon ile kolayca tamamlamak için hızlı bir kılavuz.


Jinshin Impact’te Paimon ile Bin Soru etkinliğinin tüm cevapları

Genshin Impact, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların Paimon Quiz etkinliğinde basit ve akıllara durgunluk veren soruların bir karışımını almasını sağlar.

Üç günlük katılım boyunca oyuncuların sorabilecekleri çok sayıda benzersiz soru var. Neyse ki, Sora Hoshina tüm soruları yanıtladı Hoyo Laboratuvarı.

Yazar, şu anda 310 soruya cevap içeren bir belge ekledi. Belgeye sürekli olarak daha fazla yanıt ekleniyor ve oyuncular Sora Hoshina’ya da yardımcı olabilir.

Yazarın yanıt toplamasına yardımcı olan herkes, adını Zafer Salonuna ekleyebilir.


Paimon Quiz حدث Etkinliğinde Sıkça Sorulan Bazı Sorular

İşte Genshin Impact’teki “A Thousand Questions with Paimon” etkinliğinden oyunculara nostaljik ve hatırlama hissi verecek bazı sorular. Sorular.

1) Fischl’in Maceracılar Loncasındaki yeri nedir?

Cevap: araştırmacı

2) Xingqiu bir usta…

Cevap: Feiyun Tüccarlar Loncası

3) Jean’in “Leo Minor Chapter” adlı hikayesinde Margaret’in kayıp kedisinin adı nedir?

Cevap: Prens


Temel Savaş Soruları

Jin In Jinshin Etkisi (Jinshin Etkisi ile Görüntü)
Jin In Jinshin Etkisi (Jinshin Etkisi ile Görüntü)

Öte yandan, oyuncuları içinde dövüşmenin temel kurallarını hatırlamaya zorlayan bazı sorular var. Jinshin etkisi:

READ  Huawei, amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı

1) Aşağıdakilerden hangisi maceradaki rütbenizi yükseltmez?

Cevap: Canavarları yen

2) Aşağıdakilerden hangisi Primo Geovishap tarafından düşürülemez?

Cevap: Yahudi turkuaz taşı

3) Spiral Abyss’e girmeden önce, girer girmez karakterlerinizi güçlendirmek ve savaş performansını artırmak için yemek yiyebilirsiniz.

cevap: yanlış

Jinshin Etkisinde Spiral Uçurum (Jinshin Etkisi ile Görüntü)
Jinshin Etkisinde Spiral Uçurum (Jinshin Etkisi ile Görüntü)

4) Eserlerle ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?

Cevap: Yıkım unsurunu artıran eonların kumunu alabiliriz

5) “Boğulma saldırıları” ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?

Cevap: Boğulma saldırıları, bir AOE’ye yalnızca fiziksel hasar verebilir.


Karakterler ve yetenekler

Son olarak, bunlar temel alınan bazı sık sorulan sorulardır. karakterler ve yetenekleri:

1) Liyue’deki en iyi eczanenin sahibi kimdir?

Cevap: Baizhu

2) Xiao’nun yeteneğini aşmak: Yerçekimi Defier, Xiao’nun boğulma saldırısından asla zarar görmemesini sağlar.

cevap: yanlış

3) Bedouin’s Elemental Burst “Stormbreaker”, etrafında bir Thunderbeast’in hedefini oluşturur. Thunderbeast’s Targe ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?

Cevap: Thunderbeast’in Targe HSR’ı Electro HSR’a karşı %250 emer

4) Doğru veya Yanlış: İlk Fishel becerisi, Oz’u savaşta ona yardım etmesi için çağırır. Oz, Freikugel ile saldırır ve bu, The Stringless tarafından sağlanan Elemental Skill HSR bonusuyla sonuçlanabilir.

Cevap: Doğru

5) “Xingqiu’nun pasif yeteneği, Flash of Genius, bazen yetenek geliştirme malzemeleri üretmek için kullanılan malzemeleri iade etmesine izin veriyor.”

Cevap: Doğru

Genshin Impact'in Paimon Quiz etkinliğindeki sorular (miHoYo üzerinden resim)
Genshin Impact’in Paimon Quiz etkinliğindeki sorular (miHoYo üzerinden resim)

Paimon’un oyunculara günde on soruyu cevaplamaları için birkaç fırsat verdiğini belirtmekte fayda var. Bu ek fırsatları elde etmek için bazı görevleri tamamlamaları gerekir.

Paimon Quiz etkinliğinde ek şanslar için görevler (miHoYo üzerinden resim)
Paimon Quiz etkinliğinde ek şanslar için görevler (miHoYo üzerinden resim)

Genel olarak, Genshin Impact’teki Paimon ile Bin Soru etkinliği, oyuncuların yalnızca oyun içi bilgilerini test etmeleri için değil, aynı zamanda karakter oluşturma için büyük miktarda Mora elde etmeleri için harika bir yoldur.


Sportskeeda Genshin Impact artık Twitter’da! Yenilikleri takip edin Haberler, sızıntılar, güncellemeler ve daha fazlası!

Sego Samuel Ball tarafından düzenlendi

READ  Moodymann, Grand Theft Auto V'e özel yeni müzikleri online olarak yayınladı - Haberler