Ağustos 19, 2022

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

Henüz imkansız, iPhone’daki uygulama içinden Instagram hesabını silebilirsiniz

En son Apple App Store yönergelerine uymak için Instagram, iPhone’lardaki uygulama içinden Instagram hesabınızı silme seçeneği sunar.

Sosyal medyadaki hayatınıza bir mola vermek veya yepyeni bir Instagram hesabı başlatmak istiyorsanız, artık iPhone’daki Instagram hesabınızı doğrudan mobil uygulamadan silebileceksiniz. Hayır, bu daha önce mümkün değildi! Instagram hesabınızı silmek veya devre dışı bırakmak için mobil tarayıcınızdan veya bilgisayarınızdan Hesap silme sayfasına gitmeniz istenir. Bu, web’de Instagram’a giriş yapmamış olmanız durumunda uzun ve zahmetli bir süreçti. Ancak şimdi, bir TechCrunch raporuna göre Instagram, kullanıcıların uygulama içindeki hesabı silmesini kolaylaştırdı.

Bu, Apple’ın yeni App Store inceleme yönergelerinin “30 Haziran 2022 itibariyle, App Store’a gönderilen ve hesap oluşturmayı destekleyen uygulamaların, kullanıcıların uygulama içi hesaplarını silmeye başlamasına da izin vermesi gerektiğini” bildirmesinden sonra gelir. elma Hesabı silmenin herhangi bir kullanıcı için önemli bir karar olduğu önerilmektedir. Bu nedenle, silme işlemini başlatma ve onaylama süreci basit ve şeffaf olmalıdır.

Ayrıca okuyun: Akıllı telefon mu arıyorsunuz? Mobil bulucuyu kontrol etmek için buraya tıklayın.

“İnsanlara deneyimlerini ve Instagram’da harcadıkları zamanı kontrol etmeleri için daha fazla yol vermek istiyoruz. Bir TechCrunch raporu bir Meta sözcüsünden alıntı yapıyor: iOS’ta Ayarlar’da hesabınızı silme seçeneğini sunduk ve yine de silmeyi seçmeden önce hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakma seçeneği.

Bir Instagram hesabını silmek veya devre dışı bırakmak nasıl çalışır?

Uygulamanın kendisi silme seçeneği hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı ancak rapor, kullanıcıların hesaplarını devre dışı bırakabileceklerini gösteriyor. Uygulamada hesabı silmeye devam ettikten sonra bile, hesabınızı silme veya devre dışı bırakma kararınızı yeniden gözden geçirmeniz için size 30 günlük bir bekleme süresi verecektir. Tek yapmanız gereken, belirtilen zamanda uygulamayı yeniden başlatmak.

READ  Windows 10 güncellemesi, bilgisayar yavaşlama sorunlarını ve arayüz hatalarını düzeltir

Instagram kullanıcıları, Instagram politikası gereği, hesabın geçici olarak devre dışı bırakılmasının hesabınızı, profilinizi, fotoğraflarınızı, yorumlarınızı ve beğenilerinizi, siz tekrar giriş yaparak yeniden etkinleştirene kadar gizli tutacağını bilmelidir. Oysa hesabınızı silmek basitçe yapmayacağınız anlamına gelir. Instagram’ın veri indiricisi aracılığıyla bilgilerinizin bir kopyasını indirmediğiniz sürece verilerinizi asla kurtaramazsınız.