Ağustos 16, 2022

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

Avusturya F1 Grand Prix Elemeleri – başlangıç ​​zamanı, nasıl izlenir, kanal

Doğal Red Bull Ring, bu hafta sonu 8-10 Temmuz tarihlerinde 2022 Formula 1 sezonunun 11. Turuna ev sahipliği yapacak. Avusturya Grand Prix’sine katılmayı nasıl ve ne zaman izleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Format ayarlamasında Cuma günü sıralama turları yapılacak ve Cumartesi günü yapılacak Sprint yarışının başlama sırası belirlenecek. 100 km’lik sprint sonuçları da Pazar günkü Grand Prix’nin gridini oluşturacak.

Avusturya Grand Prix’si için elemeler ne zaman başlıyor?

Avusturya elemeleri yerel saatle 17:00’de (+2 GMT) Spielberg’deki Red Bull Ring’de başlayacak.

  • Tarih8 Temmuz 2022 Cuma
  • Başlangıç ​​saati: 15:00 GMT / 16:00 BST / 17:00 CEST / 17:00 CEST / 18:00 EAT / 11:00 ET / 08:00 PT / 01:00 AEST (Pazar) / 00:00 JST (Pazar) ) ) / 20:30 İST

Ülkenizi veya bölgenizi listede bulamıyor musunuz? Yerel saat diliminizdeki yayın saatleri için program sayfasını kontrol edin.

Avusturya Formula 1 Grand Prix 2022 seanslarının farklı saat dilimlerindeki tarihleri

oturum

GMT

GMT

CEST

ET

PT

AEST

Japonya saati

IST

FP1

11:30

12:30

13:30

07:30

04:30

21:30

20:30

17:00

s

15:00 16:00

17:00

11:00

08:00

01:00¹

00: 00¹

20:30

FP2

10:30

11:30

12:30

06:30

03:30

20:30

19:30

16:00

sürat koşusu

14:30

15:30

16:30

10:30

07:30

00:30 °C

23:30

20:00

Bir yarış

13:00

14:00

15:00

09:00

06:00

23:00

22:00

18:30

Elemeleri nasıl görebilirim?

Formula 1, dünyanın hemen her ülkesinde canlı olarak yayınlanıyor.

Avrupa:

  • Avusturya – Servus TV / ORF
  • Belçika – RTBF / Telenet / Play Sport Açık
  • Çek Cumhuriyeti – AMC
  • Danimarka – TV3 / TV3 Spor / Viaplay
  • Finlandiya – Viaplay
  • Fransa – Kanal +
  • Almanya – Gökyüzü / RTL
  • Yunanistan – ERT / Cosmote TV
  • Macaristan – M4
  • İtalya – gökyüzü
  • Hollanda – Viaplay
  • Polonya – on bir spor
  • Portekiz – Spor TV
  • İspanya – Movistar / DAZN
  • İsveç – Viaplay / V spor motor / TV 10
  • İsviçre – SRF / RSI / RTS
  • Birleşik Krallık – Sky Sports F1
READ  Alvarez, Dolphins Ana Stadyumu'nda ilk boks kartları şampiyonluğunu kazandı

Amerika:

  • ABD – ESPNU
  • Kanada – RDS / RDS2 / TSN / Noovo
  • Latin Amerika – Fox Sports / ESPN

Asya:

  • Çin – Harika Spor TV / Guangdong TV
  • Hindistan – Yıldız Sporları
  • Japonya – Fuji TV
  • Malezya – Astro Sporları
  • Endonezya – 0 Kanal / Şampiyonlar TV / Video
  • Singapur – Singtel / Starhub
  • Tayland – Gerçek Görüşler
  • Türkiye – S Sport / S Sport Plus
  • Vietnam – K +

Okyanusya:

  • Avustralya – Fox Sports / Ağ 10
  • Yeni Zelanda – Spark Sports

Afrika:

Nitelikli yayın yapabilir miyim?

Belirli ülkelerden izleyiciler, seçtikleri bir cihazda uygun yayınlar için F1 TV’ye abone olabilir. Sky TV (Birleşik Krallık) ve Movistar (İspanya) gibi bazı yerel yayıncılar da kendi isteğe bağlı hizmetlerini sunmaktadır.

doğrudan yorum

Motorsport.com hafta sonu boyunca Spielberg’den Cuma günkü sıralama turları sırasındaki canlı yorumlar da dahil olmak üzere en son güncellemeleri sağlayacak.

önceki makale

Verstappen: ’37 Hamilton’da Nice, Formula 1’in zirvesine nasıl ulaşacağını öğrenebilir’

sonraki makale

Avusturya Grand Prix’si: Bekleme şeridinden Formula 1’deki teknik gelişmeler

toplumda popüler

Daha fazla yükle…