Aralık 6, 2021

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

SpaceX ve NASA, Dragon uzay gemisinde Crew 2 astronotları için uzay istasyonunun kalkışını geciktiriyor

SpaceX ve NASA, makineli tüfek sahalarındaki kötü hava koşulları nedeniyle dört Uluslararası Uzay İstasyonu astronotunun Dünya’ya dönüşünü 8 Kasım Pazartesi günü geç saatlere kadar erteledi.

SpaceX’in astronotları Mürettebat Görevi 2 NASA için, şimdi Pazartesi öğleden sonra 14:05 EDT (1905 GMT) – planlanandan bir gün sonra – uzay istasyonundan ayrılacak ve o gece 22:33 EST’de (0333 GMT) Florida kıyılarında püskürtülecek. . Yapabildin mi Hepsini buradan canlı izleyin Ve Space.com ana sayfasında, NASA TV’nin izniyle, 11:45 EDT’den (1645 GMT) başlayarak.