Aralık 1, 2022

PoderyGloria

Podery Gloria'da Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası

Ansgar Dövüş Ligi bu gece saat kaçta? Ringwalks, koşu puan durumu, koşu, Andrés Felipe Mulano – Daniel Riquego maçı nasıl izlenir

AFL 28 bu akşam DAZN’da.

DAZN, Ansgar Fighting League şovunun haklarını kazandı, bu akşamki eylem İspanya’dan canlı olarak gösteriliyor.

İlk ana etkinlik, AFL Tüy Şampiyonası için Andrés Philippe Molano ve Daniel Requego arasındaki karşılaşmadır.

Tamerlan Dadaev ve Juan Manuel Suarez’in orta siklet şampiyonluğu için buluştuğu ikinci bir büyük rol de var.

Eş ana etkinlikte Gabriel Santos ve Lionel Padilla ultra hafif kemer için yarışıyor.

Molano vs. maçından önce bilmeniz gereken her şey burada.

Mulano-Requigo maçı bu gece ne zaman? Tarih ve başlangıç ​​saati

  • Tarih 12 Kasım Cumartesi
  • zaman : 13:00 ET / 18:00 GMT
  • Ana etkinlik yürüyüş parkurları (yaklaşık): 17:00 ET / 22:00 GMT

Etkinliğin ana etkinlik yürüyüş turu programı 17:00 ET / 22:00 BST ile 13:00 ET / 18:00 BST’de başlaması planlanıyor. Bu zamanlamalar, alt kart savaşlarının uzunluğuna bağlı olarak değişebilir.

Mulano – Requigo maçını bu gece DAZN’de izleyebilir miyim?

Kart, Almanya, Avusturya, İsviçre ve İtalya dışında dünya çapında 200’den fazla ülkede DAZN üzerinden canlı yayınlanacak. Katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz. Ancak Arjantin, Şili ve Kolombiya’daysanız, DAZN uygulamasını Apple App Store veya Android Google Play Store’dan indirmeniz ve ardından bir web tarayıcısı yerine oradan kaydolmanız gerekir.

DAZN’de hangi cihazlar desteklenir?

DAZN şuradaki web tarayıcılarında mevcuttur: DAZN.com (Arjantin, Şili ve Kolombiya hariç) Ayrıca aşağıdaki TV ve akış cihazlarının tümü için kullanılabilen uygulamalara sahiptir:

Mulano’nun Requigo’ya karşı bu geceki savaşı nerede?

Mücadele İspanya’nın Las Palmas de Gran Canaria kentindeki Papillon Juan Beltran Stadyumu’nda oynanacak.

Andres Felipe Molano Kayıt ve Biyografi

  • milliyet: Kolombiyalı
  • yaş: müsait değil
  • yükselmek: müsait değil
  • Ulaşmak: müsait değil
  • Toplam savaşlar: 9
  • Kayıt ol: 8-1-0

Daniel Rikigo Kayıt ve Biyografi

  • milliyet: İspanyol
  • yaş: 38
  • yükselmek: 5’6″
  • Ulaşmak: 68 inç
  • Toplam savaşlar: 26
  • Kayıt ol: 19-7-0

Mulano vs Rikuigo Dövüş Kartı

  • Andres Philip Mulano, Daniel Rikigo’ya karşı. AFL Tüy Şampiyonası için
  • Tamirlan Dadaev vs Juan Manuel Suarez. AFL siklet Şampiyonası
  • Gabriel Santos, Lionel Padilla’ya karşı; AFL Süper Hafif Şampiyonası
  • Gabriel Varisano, Adrien Briceno’ya karşı; sarkık ağırlık
  • Dritan Bergmaj, Darwin Rodriguez’e karşı. ağır ağırlık
  • Flavio Fernandez, Nestor Santana’ya karşı. Hafif
  • Alexis Vera, Bentegui Santana’ya karşı. ufak tefek ağırlık
  • Guilherme Araujo vs David Ruiz. ufak tefek ağırlık
  • Kevin Perdomo vs Guanga Falcone; tüy ağırlığı
  • Alejandro Santana, Esteban Santana’ya karşı. ufak tefek ağırlık
  • Carlos Evan Martin vs Adai Ruiz. Hafif
  • Rubén Segador vs Tomas Naranjo. ağırlık uçmak
  • Shilo Love God vs Alejandro Dominguez. Hafif